Information

Varumärket

Swedishhost är ett varumärke för server-hosting, huvudsakligen spelservrar och VoIP-servrar. Varumärket ägs och drivs av Wireline AB. Vårat huvudmål är att hyra ut servrar med Skandinavien som geografisk fokus och kunna erbjuda spelservrar till väldigt låga priser med en hög kvalité på både tjänst och support. Vi kan även erbjuda konkurrenskraftiga priser där du som kund inte behöver spendera pengar på dyra hosting tjänster som inte kan hålla deras löften.

Våra tjänster

Våra tjänster består av populära spelservrar inom Counter-Strike (CS:GO, 1.6, CZ, CSS), ARK, Valheim, Left 4 Dead, Team Fortress 2 m.fl. samt Voice-server i form av Teamspeak 3. Vi utvecklar ständigt våra system och utökar antalet tjänster i form av nya spel och applikationer till uthyrning. Vår vision är att kunna erbjuda dig som Gamer en kvalitativ tjänst, förstklassig kundsupport och en dynamisk miljö där kunden själv sätter upp kraven. Vi kan även erbjuda skräddarsydda lösningar för communitys och klaner som behöver ett helt paket med Webbhotell, VoIP och spelserver.

Våra servrar & nätverk

Våra servrar befinner sig i ett av Sveriges modernaste datacenter, Portlane Västberga DC (PVDC). PVDC är beläget i centrala Stockholm med mycket goda anslutningsmöjligheter till alla större internetoperatörer. Datacentret använder den senaste teknologin inom kyla och UPS för att ge oss den höga driftsäkerhet vi kräver. Vi använder alltid den senaste teknologin från både Intel™ och AMD™ för att maximera kompatibiliteten med dom senaste spelen. Våra servrar levereras av Dell™ och Supermicro™. Kontinuerliga uppgraderingar av vår miljö utförs periodiskt för att kunna möta de höga krav som våra kunder ställer på våra servrar. Varje server är direkt ansluten via en 1 Gbps port mot Admax Core på 40Gbit, som i sin tur är ansluten till Portlane Backbone med över 200Gbps kapacitet tillsammans med en redundant anslutning mot Glesys. Detta gör att vi alltid har en snabb och stabil anslutning mot hela världen och kan erbjuda extremt bra svarstider till alla andra internetleverantörer.