Nyheter

Counter-Strike: Global Offensive Beta2012-08-16 22:36

Vi hakar på betan och erbjuder här med alla kunder möjligheten att hyra servrar inom CS:GO, den senaste avtappningen från serien Counter-Strike.

Då spelet fortfarande är i beta-stadie så erbjuder vi dom 100 första kunderna upp till 3 timmars gratis server* som smakprov på vad vi kan leverera. För att ta del av detta så använd följande kod under beställning: FR33CSGO.

Vill du spela utöver timmarna så kan du enkelt fylla på tid via kontrollpanelen:
  • 1c per timme
  • 10c per dag
  • 40c per vecka
  • 80c per månad


Priserna ovan gäller tills dess att spelet släpps då det kommer att följa vår vanliga prismodell.

Servrarna är konfigurerade med förenklade kommandon precis som vanligt, använd "rcon start" för att sätta ESL-config för 5 vs 5 match och "rcon warmup" för att ladda uppvärmningsconfig.

Var uppmärksam på att spelet fortfarande befinner sig i beta och problem kan uppstå** samtidigt som uppdateringar kan släppas när som helst.
När spelet väl går in i release så kommer samtliga servrar tas ner under några timmar för underhåll.

Om ni inte har några matcher på gång så kan vi joina våra två publika servrar som finns uppe:
csgo1.swedishhost.se (Dust2 only)
csgo2.swedishhost.se (CSDM)

*Gäller endast timservrar inom spelet CS:GO med upp till 10 slots under spelets beta-period
**Ett känt problem med nuvarande release är att sv_password ej skyddar servern mot direkta anslutningar via console från obehöriga

Update 17/08 (01:46): Går det inte att ansluta till din server så gå in på kontrollpanelen och ändra "Mapgroup" till mg_bomb istället för mg_bomb_se. Vi undersöker problemet och hoppas ha _se-kartor i rotationen snart igen.