Nyheter

Counter-Strike: Global Offensive & TF2 uppdatering2012-08-21 21:41

Counter-Strike Global Offensive är nu officiellt släppt i fullversion och uppdateringar har skickats ut. Detta kan medföra problem på vissa servrar då uppdateringarna skriver över en del filer som ni kunder har ändrat själva. Skulle detta ha hänt så kontakta oss så hjälper vi till att återställa.

Team Fortress 2 har även pushat ut en ny uppdatering som ändrar en del värden för deras MvM-läge vilket gjort att vissa servrar kan dö helt plötsligt, vi jobbar på att lösa det problemet så fort som möjligt.

Upplever ni lagg på er CS:GO-server så kan det vara relaterat till att Steams servrar är överbelastade just nu och därför tar det tid för spelservern att få kontakt och verifiera varje användare som ansluter och spelar (detta skapar då eventuellt 1-2 sekunders lagg ibland). Vi försöker avhjälpa detta så gott vi kan men inväntar även en lösning från Steam själva.

Fungerar inte lösenord på er CS:GO-server så använd er av "sv_steamgroup_exclusive 1" via rcon så kan ingen utomstående ansluta som inte har det lösenord ni satt.