Nyheter

Återaktivering, kontrollpanel och TS3-kampanj2017-10-19 09:34

Vi har precis rullat ut en ny uppdatering av bokningssystemet samt kontrollpanelen vilket nu gäller för samtliga spel. I samband med denna uppdatering så kör vi även igång en kampanj för TeamSpeak 3 som gäller veckan ut.

Bokningssystemet

Den största nyheten för er användare är något som vi ofta få förfrågningar angående, återaktivering av server vars tid gått ut.
I och med senaste uppdateringen av bokingsystemet så kan man nu återaktivera en spelserver som gått ut inom 3 dygn och en TeamSpeak-server inom 30 dagar.

För att förlänga en server som gått ut och därmed blivit inaktiv så går det att navigera till "Mina Servrar" i menyn och sedan välja "Återaktivera" på den server som du önskar fylla på med tid. Du får sedan välja betalningsmetod och bekräfta betalningen varpå server aktiveras igen.

Kontrollpanelen

Vi har även gjort förbättringar på kontrollpanelen som gör det lättare att arbeta med den då statistik och information angående serverns status samt live-meddelanden nu kommer att visas direkt utan att kräva en omladdning av sidan.

Tillsammans med ovan så har vi även gjort förbättringar kring bakomliggande system som styr hur kontrollpanelen kommunicerar med din server. Nu går det snabbare att genomföra en Start, Stopp, Omstart, Ominstallation m.m.

Tidigare kunde det ta upp till 60 sekunder (beroende på spel, inställningar osv.) innan något hände.
Med nya uppdateringen tar det endast ett fåtal sekunder (i de flesta fall under 10 sekunder).

Kampanj

Vi passar även på att köra igång en kampanj för TeamSpeak 3 med 35% rabatt på totalsumman vid både köp och förlängning av befintliga servrar. Erbjudandet kan användas oändligt antal gånger per användare eller klan.

För att ta del av erbjudandet så anger du bara följande kod vid köp: TS3-OKTOBERFEST

Erbjudandet gäller fram t.o.m. 2017-10-22 och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller tjänster.