Nyheter

Nu lanserar vi ValheimPlus servrar2021-02-26 16:07

Efter stor efterfrågan från våra kunder så har vi nu lagt till ValheimPlus i vårat sortiment, detta innebär att du som kund nu kan hyra en server med modden uppsatt. ValheimPlus gör det möjligt att ändra din server till att kunna köras utan lösenord, använda ett av flertalet olika mods som inte finns inbyggt i vanliga Valheim samt även tillåta fler än 10 spelare.

Detta är än så länge, likt Valheim, i alpha och därmed fortfarande befinner sig i ett tidigt skede. Det innebär också att denna modd kommer likt Valheim att komma med uppdateringar och där saker och ting kan gå sönder eller sluta fungera delvis tills dess att utvecklarna åtgärdat det.

För att kunna använda ValheimPlus så måste du som kund först ladda ner ValheimsPlus officiella mod av spelet som du hittar här :  https://github.com/valheimPlus/ValheimPlus/releases

Utvecklarna för ValheimPlus håller på att kolla på ett alternativ där klienten inte behöver installera modden först, men än så länge så måste du göra det.

Det som är viktigt att tänka på är att config filen för ValheimPlus kommer att återställas vid varje uppdatering eftersom moden kommer med nya inställningar som läggs till och inte är kompatibla med tidigare versioner. Det innebär att du som själv gjort inställningar i ValheimPlus kommer att behöva återställa dessa från din egen backup eller själv gå in och ändra dina inställningar.