Nyheter

Valheim MISTLANDS (PUBLIC TEST)2022-11-23 14:01

Vi har nu lagt in möjligheten att aktivera Valheims senaste public test av Mistlands via vår kontrollpanel för er som inte orkar vänta på att den släpps till den officiella versionen av valheim.

För att aktivera denna under vår kontrollpanel, så går ni till "Inställningar" och sedan väljer ni plugins, där klickar ni sedan er in på "Installera/uppdatera". Efter detta så får ni manuellt starta om er server och ni kan då ansluta direkt till public test versionen. 

Vad som är viktigt när ni gör de här är att ni bör ladda ner en egen backup innan ni klickar på installera knappen. Om något blir problem vid ändring av befintlig värld så kommer allt de du har byggt att försvinna. Därför rekommenderar vi er att alltid ladda hem en backup av er värld via våran kontrollpanel. Skulle däremot olyckan vara framme så har vi alltid en extra backup att tillgå.

Ni kan även läsa mer om uppdateringen här

Om ni inte förstår hur ni ska göra så finner ni en bild nedan, skulle ni mot förmodan vilja ha hjälp så är det bara att ni skapar ett supportärende så hjälper vi er självklart.

public-beta-valheim