Nyheter

Nya funktioner för ValheimPlus-servrar vid uppdateringsproblem2023-03-14 13:21

Vi har nu släppt nya funktioner för ValhelimPlus, nu finns möjligheten att rulla tillbaka till den föregående stabila versionen om det uppstår problem med uppdateringar. Detta gör det möjligt att fortsätta spela på servern medan du väntar på att ValheimPlus ska släppa en ny uppdatering.

För att rulla tillbaka till den föregående stabila versionen går du till fliken "Inställningar" och väljer "Plugins" från undermenyn. Använd sedan alternativet "Previous stable branch" för att installera den tidigare versionen.

Om ValheimPlus släpper en uppdatering kan du växla till den nuvarande stabila versionen genom att välja "Current stable branch".

Kom ihåg att skapa en manuell säkerhetskopia av dina världar innan du rullar tillbaka för att undvika eventuella problem. Kontrollera vår FAQ för instruktioner om hur du skapar en säkerhetskopia.

För att spela på en server med en äldre version behöver du återgå till den gamla versionen på din dator. Högerklicka på spelet i Steam, välj "Egenskaper", gå till fliken "Betas" och välj "default_old - Previous Stable" från listan. Detta kommer att installera den tidigare stabila versionen som matchar servern.

Om du senare vill växla tillbaka till den nuvarande stabila versionen väljer du "None" i samma lista för att installera den nuvarande stabila versionen igen.